top of page
IMG_20190716_105506_687.jpg

KUKA MINÄ OLEN?

Mä olen Tintti. Tavallinen tallaaja Masalan kaduilta. Olen kahden lapsen äiti ja kaitsen monipäistä lemmikkilaumaa. Olen viettänyt suurimman osan elämästäni teatterin parissa ja valmistuin Metropoliasta teatteri-ilmaisun ohjaajaksi vuonna 2011. Olen opiskellut ja opettanut fyysistä näyttelijäntyötä, tanssia ja akrobatiaa. Fyysinen oman kehon haastaminen on ollut aina minulle ominaista ja mielekästä. Tai oli, kunnes istuin ohjaajan penkille ja kuului POX, PAM, BATANGGGG PIIIPAAPIIPAA... Jostain ammuttiin sarja erittäin kivuliaita noidannuolia suoraan selkään ja alkoi infernaalinen ambulanssi/kipulääkerumba. Olen taistellut selkäni kanssa vuodesta 2013 asti ja ollut välillä lähes täysin liikuntakyvytön. Olen viettänyt useita kokonaisia päiviä lattialla kellahtaneen kilpikonnan perspektiivistä katsellen.
Avun ja tiedon saaminen oli vaikeaa, hidasta ja se laukaisi minussa halun opiskella, tietää ja auttaa.
Valmistuin Espoon hierojakoulusta kesäkuussa 2019 ja oman puljun laitoin heti heinäkuussa pystyyn. Koen, että omat kokemukseni ja pitkä teatteritaipaleeni yhdistettynä terveydenhuollon ammattilaisuuteen saa minut näkemään ihmisen kokonaisvaltaisemmin ja yksilöllisemmin kehoineen, ongelmineen ja ajatuksineen.
Elämä tönäisi minut tähän ja tässä olen, hengitän ja yritän auttaa parhaani mukaan kellahtaneet kilpikonnat oikein päin.

Kuka minä olen?: Services
bottom of page